Tarot sessie

Ook de tarotkaarten kunnen je helpen bij je persoonlijke vraag, of dit nu gaat over eetgedrag, vitaliteit, persoonlijke groei of welbevinden. Ook kunnen ze je ondersteunen bij het oppakken van een gezonde leefstijl.

Met de kaarten verkennen we je vragen over allerlei levens- en vitaliteitsvragen. Zo wordt je perspectief verruimd. 

Let wel! Het zijn geen toekomstvoorspellers, maar een manier door symboliek contact te leggen met je onderbewuste. Je toekomst staat immers niet vast. De keuzes die je maakt bepalen je toekomst. De kaarten helpen je te focussen op het nu.

 

Symboliek

Hoe dat werkt?  Tarotkaarten bevatten beelden en symbolen. Deze roepen dingen op in je onderbewuste. Je activeert je intuïtie en legt contact tussen je bewuste en je onderbewuste. Je gaat informatie ophalen die je helpt bij je levens- en vitaliteitsvraag. En ik begeleid je daarbij.

 

Hoe werkt dat?

We werken vanuit je hulpvraag op het gebied van gezondheid, eetgedrag, vitaliteit en welbevinden. Met de kaarten onderzoeken we de kwesties en dilemma’s die op dit moment belangrijk zijn op dat gebied. We nemen de tijd om je vraag helder te krijgen: wat wil je werkelijk weten? De vraag achter de vraag. 

Samen formuleren we de vraag zo zodat jij er invloed op kunt hebben en de acties die eruit voortkomen jou krachtig maken. Daarna trekken we de kaarten en samen interpreteren we welke betekenis deze voor jou hebben en onderzoeken we de boodschap vanuit je onderbewuste.

 

Tarieven

Individueel consult (1 uur): € 45,-*

Individueel consult (1,5 uur): € 67,-

 

*Een individueel kort consult is een goede start van mijn begeleiding bij voeding, vitaliteit en eetgedrag.