Bij o.a.: werk en inzetbaarheid, competenties, arbeidsmarktwaarde, loopbaanswitch, zingeving, herintreding, werken tijdens de overgang.

Werk

 

Jij

hebt al heel wat jaren werkervaring en op meerdere plekken gewerkt, een koffer vol aan kennis en vaardigheden. De arbeidsmarkt verandert, werk verandert. 

 

Loopbaanswitch op latere leeftijd

En opeens weet je niet meer precies wat je wilt in je werk, het lijkt wel of het plezier is verdwenen. Je wilt wel op zoek naar een baan, maar ondanks alle beloftes van loopbaancoaches valt dat niet mee. Je loopt regelmatig tegen leeftijdsdiscriminatie aan. Wat spreekt je nog aan? Hoe pak je dit aan?

 

Meer waardering in het werk

Of, je voelt je ondergewaardeerd door je werkgever, wilt meer zingeving in je werk en je wilt achterhalen wat je drijfveren nog zijn. Ook wil je je kwaliteiten gerichter inzetten. Maar je vraagt je af of je wel echt wilt vertrekken. En zo ja, hoe zet je dan die eerste stappen?

 

Duurzaam inzetbaar, arbeidsmarktwaarde

Je bent nog volop actief in je werk, maar het werk verandert. Hoe houd je je competenties op peil? Ook vraag je je af of het nog wel lukt een baan elders te vinden en of je bepaalde kwaliteiten mist. Hoe krijg je hier inzicht in?

En zo zijn er nog meer werk en inzetbaarheid thema’s te bedenken!

En nu?

Als ervaren counsellor gezondheid en werk  kan ik je helpen bij het verder onderzoeken van deze vragen, het verhelderen van wat er precies aan de hand is, wat je belemmert de eerste acties te ondernemen en wat je helpt bij het zetten van de juiste stappen.

Counselling is een laagdrempelige vorm van begeleiding en helpt bij het oplossen en omgaan met werkgerelateerde problematiek.

 

Hoe ziet mijn begeleiding eruit?

Ik leer je manager te worden van je eigen hulpvragen op loopbaangebied. Mijn begeleiding is niet sturend, maar aansporend bij het maken van keuzes. Met gesprekken, vragenlijsten, tests (zonder je in een hokje te plaatsen) en eventueel met de inzet van creatieve werkvormen help ik je inzicht te krijgen in je loopbaanvragen en help ik je maximaal te functioneren op je eigen niveau.

 
Je boekt al vlot langdurende resultaten.
 

Online platform

Tijdens de begeleiding heb je toegang tot een online platform op de website met veel informatie over werk, vitaliteit en voeding.

“Met Marjon heb ik meerdere gesprekken gevoerd over omscholing als 50-plusser en loopbaanontwikkeling. Het is prettig praten met haar; ze stelt weloverwogen vragen, luistert goed en geeft nuttige feedback. Ook is ze meelevend en enthousiast.”
Dorien