Praktische informatie

Begeleiding

 
Mijn begeleiding helpt jou met je hulpvra(a)g(en) op het gebied van voeding, eetgedrag gezondheid en vitaliteit.

‘Ik kwam bij Marjon omdat ik wilde afvallen. Uiteindelijk heeft ze mij van mijn verstoorde relatie met eten afgeholpen. Dat maakte dat ik uiteindelijk op een gezond gewicht kwam en ook bleef. Nu kost me dat geen moeite meer.’

Roos

Gratis kennismaking

Wil je graag met mij kennismaken om te horen wat ik voor je kan betekenen, dat is dat zeker mogelijk. Je kunt mij vragen stellen over mijn werkwijze, begeleiding en achtergrond. De gratis kennismaking is online.

 

Begeleiding

Face-to-face is de meest prettige en effectieve manier van begeleiding. Het is goed om online  te onderzoeken of er een klik is en of je je bij mij op je gemak voelt. Mijn praktijk is aan huis, de sfeer is vertrouwelijk en huiselijk.

Helaas is face-to-face niet voor iedereen mogelijk. Dan kan de begeleiding ook via beeldbellen (Teams). Dat is geen enkel probleem.

 

 

Praktische informatie

Tijdens de begeleiding krijg je toegang tot een online platform met informatie over gezondheid, voeding, hormoonbalans, eetgedrag en welbevinden. 

Ook kun je tussendoor WhatsAppen met dringende vragen. Dat zorgt ervoor dat het traject betaalbaar blijft voor iedereen. 

 

Jouw investering:

  • Kennismaking online (gratis)
  • Los (online) consult: €.45,- (45 – 60 min)
  • Strippenkaart 5 consulten (€.39,00 per consult) , inclusief boek ‘Slank in 8 stappen’ of ‘Eet meer!’ van PuurGezond€.195,00 (online intake, begeleiding 5 consulten op locatie óf 5 consulten online)
  • Strippenkaart 10 consulten (€.37,50 per consult)inclusief boek ‘Slank in 8 stappen’ of ‘Eet meer!’ van PuurGezond€.375,00 (online intake, begeleiding 5 consulten op locatie óf 5 consulten online)

 

Bij face-to-face consulten is betaling per los consult via IDEAL (€.50,00 per consult) aan het einde van het consult. Bij online consulten is betaling via een betaalverzoek voorafgaand aan het consult. Je ontvangt per consult een aparte factuur. 

Strippenkaarten worden aan het einde van het eerste consult (op locatie) of aan het begin van het eerste consult (online) aangeschaft en betaald, via IDEAL (op locatie) of via een betaalverzoek (online).

 

Hoe verloopt het traject?

De afspraken zijn ongeveer om de 2 weken (in onderling overleg). Loop je tegen iets aan, of heb je het ergens moeilijk mee, ben ik te bereiken via WhatsApp

 

Wanneer zijn de afspraken mogelijk?

Afspraken kunnen ingepland worden op werkdagen zowel overdag als ‘s avonds. Bij uitzondering is een afspraak in het weekend mogelijk.

 

Zowel voor de kennismaking als begeleiding kun je al op korte termijn bij mij terecht!

 

 

Vergoeding voedingsvoorlichting bij gewichtsbeheersing

Al ben ik aangesloten bij meerdere beroepsverenigingen een individueel begeleidingstraject en voedingsvoorlichting bij gewichtsbeheersing wordt alleen via de BGN geheel of gedeeltelijk vergoed bij een aanvullende verzekering (vraag mij naar de voorwaarden). Ik volg hierbij dan ook de richtlijnen van de BGN.*

Welke consulten vergoed worden, bespreken we concreet vóór en tijdens de begeleiding, omdat de begeleiding op maat is en de vergoedingen per zorgverzekeraar verschillen.

*Voorbeeld: Ans meldt zich aan voor voedingsvoorlichting bij gewichtsbeheersing. Zij is aanvullend verzekerd bij het Zilveren Kruis (twee sterren). Ans krijgt 120,00 euro van het traject vergoed en betaalt zelf nog maar 15,- euro per consult, wanneer ze voor vijf consulten is geweest en een strippenkaart heeft aangeschaft.

 

In het kort de gang van zaken

  • Je meldt je aan via onderstaande knop (per e-mail);
  • We plannen een GRATIS kennismaking online in;
  • Na een positief gevoel bij beide partijen stuur ik je (indien nodig) de link naar de vragenlijsten online;
  • Je krijgt toegang tot je eigen online platform met veel informatie over een gezond leven, eetrust, vitaliteit, hormoonbalans en welbevinden;
  • Het gratis boek van PuurGezond bij de strippenkaarten ontvang je óf bij het eerste consult of via de post (na betaling).
 
*Op de factuur voedingsvoorlichting bij gewichtsbeheersing staat mijn AGB-code vermeld. Je kunt de factuur zelf indienen bij de zorgverzekeraar.
 
 

Hoe aanmelden? 

  • Meld je aan via onderstaande knop: