Bereik en behoud je optimale gewicht

met voeding op maat en eetrust

 

Ben je toe aan eetrust?

Voortdurend ben je op zoek naar eten of bezig met eten. De hele dag door eet je. Vaak heb je een uurtje na een grote maaltijd alweer zin in iets. Overal liggen snacks. Je voelt je onrustig, verveeld of verdrietig en dan ga je juist op zoek naar eten. Alle regelmaat is verdwenen.

 

Wat je allemaal al wel niet geprobeerd hebt …

Diëten, en dan eerst fijn afvallen maar even later weer net zo snel aankomen. Regelmaat inbouwen maar je houdt dat niet vol met een gezin en werk ernaast. Sporten, want dan lijkt het of je ook meteen gezonder gaat eten, maar het is allemaal van korte duur.

 

Bereik en behoud je optimale gewicht

Mijn begeleiding helpt je rust in te bouwen, niet alleen in je eetgedrag maar ook eromheen. Het gaan in op de volgende onderdelen:

  • Eetrust: Geen dieet maar regelmaat en goede gezonde voeding die je verzadigt;
  • Lichamelijke aspecten: Elimineer de lichamelijke belemmeringen die succesvol afvallen en eetrust in de weg staan, zoals koolhydraatverslaving;
  • Eetgedrag: Leer rust in bouwen in je omgeving, verminder stress, doorbreek de haat-liefdeverhouding met eten en jezelf;
  • Lekker in je vel: Met de juiste voeding op maat verbeter je je stemming en zit je lekkerder in je vel.

 

Wat is een optimaal gewicht?

Wanneer je weer grip hebt op je eetgedrag, omgeving en de lichamelijke oorzaken die succesvol afvallen in de weg staan, en je voelt je vitaal en energiek, is het veel eenvoudiger om je optimale gewicht te bereiken en te behouden. 

Maar wat is een optimaal gewicht? Luister je naar je lichaam of naar het ‘BMI-terreur’? Er bestaat namelijk geen gemiddelde mens. Ieder persoon heeft zijn eigen optimale gewicht.

Samen inventariseren we waarom het maar niet lukt om gewicht te verliezen, of om op gewicht te blijven, wat jouw optimale gewicht is, en hoeveel je hier voor wilt doen en laten.

Tijdens de begeleiding krijg je toegang tot een online gedeelte met informatie over gezond eten en leven, en recepten.

Met mijn begeleiding ben je (weer) de manager van je eigen gezondheid, eetgedrag en gewicht.

 

Slank in 8 stappen

Wanneer je kiest voor mijn begeleiding via een strippenkaart, ontvang je gratis het boek ‘Slank in 8 stappen’ van PuurGezond.

Acht simpele stappen op weg naar een vitaal gewicht en een gezonde relatie met eten, afvallen met lekker en echt eten.

Tot gauw!